O nas

Podjetje BEMI-G d.o.o. je na računovodskem trgu prisotno že od leta 1996 . Osnovna dejavnost podjetja je opravljanje računovodstva za mala in srednja podjetja ter fizične osebe, ki samostojno opravljajo dejavnost. Dodatna dejavnost podjetja je servis računalnikov in vzdrževanje manjših računalniških sistemov.

Zaradi zunanjega okolja, v katerem delujemo, in ki se nenehno spreminja tako na področju zakonodaje o računovodstvu, davkov, delovne zakonodaje, se obseg naših storitev prilagaja predvsem potrebam in željam naših strank.

V servisu sva zaposlena dva usposobljena računovodja, s potrdilom Gospodarske zbornice Slovenije o opravljenem preizkusu znanja s področij, ki jih je potrebno obvladati za uspešno delo v računovodskem servisu. Pridobljena imamo tudi znanja iz potrebnih informacijskih področij. Sprotno svoja znanja nadgrajujemo z udeleževanjem na strokovnih izobraževanjih pooblaščenih institucij.

Storitve opravljamo na računovodskih programih Saop d.o.o., aplikacija I-Center in Mini-max. Omogočamo tudi spletni dostop do vaših podatkov.

Z našim znanjem in izkušnjami zagotavljamo, da bodo vsa računovodska dejanja opravljena v skladu z zakonodajo, hkrati pa ne bomo pozabili tudi na vaša pričakovanja in čimbolj ugodno poslovanje vašega podjetja. Zagotavljamo vam ažurno in urejeno računovodstvo. Sprotno vam svetujemo o možnostih optimizacije davčne osnove.

Če uporabljate to stran, se strinjate z uporabo piškotkov za analize in prilagoditev vsebine.